Amb motiu de la recent edició del llibre PA DE FLEQUER. La cultura d’un aliment bàsic (Col·lecció l’Ermità, 9), del forner Joaquim Sañé i l’antropòleg Jacint Torrents, ambdós socis de la Xarxa de Patrimoni Rural Ecomuseu del Blat, Edicions Morera i el Gremi de Flequers de la província de Barcelona han organitzat una xerrada on es parlarà de diferents aspectes al voltant del pa i de com s’ha convertit en un dels aliments que desperten més interès en l’actualitat.
A més dels autors del llibre, també hi intervindrà Jordi Morera, reconegut flequer de l’Espiga d’Or de Vilanova i la Geltrú i d’Espícula Andorra, i distingit amb el Premi Forner Mundial 2017.
La xerrada es celebrarà el dimarts 12 de novembre a les 19h, al Centre Cultural La Violeta de Gràcia a Barcelona (c/ Maspons, 6).

Dejar un Comentar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*
*