CÀTEDRA D’AGROECOLOGIA I SISTEMES ALIMENTARIS

La UVic-UCC col·labora amb la Xarxa de Patrimoni Rural Ecomuseu del Blat a través de la Càtedra d’Agroecologia i Sistemes Alimentaris, que té per missió generar, difondre i transferir coneixement sobre els sistemes alimentaris alternatius que permetin la transformació social i un medi rural viu, mitjançant el foment de l’agroecologia, la co-generació de coneixements, l’economia solidària i les innovacions socials.

En vols saber més?

GRUP DE RECERCA CODI

El Grup de Recerca Coneixement i Didàctica (CODI), coordinat pel Dr. Víctor Grau Torre-Marín, és un dels col·laboradors de la Xarxa de Patrimoni Rural Ecomuseu del Blat. Té per objectiu la recerca en l’estudi dels processos de construcció del coneixement didàctic dels professionals que es dediquen a l’ensenyament en àrees específiques, els instruments i els programes formatius que afavoreixen aquests processos d’ensenyament.

En vols saber més?

GRUP DE RECERCA EMPRÈN

El Grup de Recerca Consolidat Emprèn (2017 SGR 155) es dedica a la recerca en emprenedoria i innovació com a elements clau de la competitivitat i el desenvolupament econòmic en un marc globalitzat i amb canvis constants en l’entorn social i demogràfic en els àmbits de l’individu i l’organització, del sector productiu i l’impacte en la societat i el territori.

En vols saber més?