Després del desè taller del segar al Mas Colomer de Taradell, el diumenge 14 de juliol, i el taller del batre al Molí de la Calvaria de Calldetenes, el diumenge 21, s’apropa la 23a Festa del segar i el batre de Santa Eulàlia de Riuprimer, al camp de sota l’Era d’en Soler.

En aquesta propera jornada, podrem gaudir d’activitats especials, com les actuacions dels Falcons de Malla, dels Segadors de la Plana, de Ramon Redorta, o les explicacions divulgatives de Cinto Torrents, antropòleg de la Xarxa de Patrimoni Rural Ecomuseu del Blat. La festa acabarà amb el sopar de pagès i el concert ballable amb Carles Belda, que ens oferirà romanços i cançons de taverna. La novetat d’aquest any serà l’augment de parades a l’espai firal i de demostracions d’artesans i feines de pagès, ponis i jocs de fusta tradicionals per a la mainada.

Per a més informació cliqueu aquí.

Dejar un Comentar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*
*